Cadeaubon

Recept veggie tricolore pasta

20 MINUTEN
MAKKELIJK

Recept groente tricolore pasta

Deze heerlijke pasta bevat extra veel groente dus ook heel veel vitamine en mineralen!?

Voor op het boodschappenlijstje 2 p:
°klein zakje broccoliroosjes
°Tricolore pasta van groente (AH)
°klein bakje champignons
°1,5 avocado
°verse basilicum
°1 teen knoflook
°2 handjes ongezouten cashewnoten of pistachenoten
°extra vierge olijfolie
°peper
°Himalaya zout
°geitenkaas of feta

Snijd de broccoli in kleine roosjes. Kook of stoom de broccoli in een minuutje of vier beetgaar. Snijd de champignons fijn.

Doe een bos basilicum, pistachenootjes, 1,5 avocado, knoflook en een flinke scheut extra vierge olijfolie in de keukenmachine (houd wel wat pistachenootjes of (cashew) over voor het garneren). Maal tot een pesto. Breng op smaak met peper en zout.

Bak de champignons en verwarm de groente pasta zoals aangegeven op de verpakking. Meng vervolgens de veggie pasta tricolore, de broccoli en de pesto door elkaar.

 

Serveer met de overgebleven pistachenootjes en garneer af met de feta of geitenkaas.

Enjoy your dinner!

 

Avocado’s zijn helemaal hip! ? Naast dat ze hip zijn voegen ze ook veel goeds toe aan onze gezondheid. Ze hebben invloed op je bloedsuikerspiegel, cholesterol, gezichtsvermogen, eetlust en zelfs je huid.

Ook bevatten ze meer eiwitten dan andere fruitsoorten en zijn rijk aan gezonde vetten (omega-3), vezels, en belangrijke vitamines zoals vitamine B5, B6 en C, die ziektes kunnen voorkomen. Ook vind je er behoorlijk wat magnesium, kalium en koper in.

Hoe vaak eet jij avocado's?

Deel het recept op je socials:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram