Cadeaubon
Werkwijze

Orthomoleculair
voedingsadvies

Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen heb ik een duidelijk stappenplan opgesteld. Het voedingsadvies wat ik samenstel is een geheel persoonlijk advies, afgestemd op jouw klachten en leefwijze.
Ik wil een gezonde levensstijl
Neem vrijblijvend contact met mij op

Gratis telefonisch kennismakingsgesprek

Heb je last van allerlei vage klachten? Of kan een arts je niet verder helpen? Wil je nou eindelijk echt eens iets doen aan die maandenlange hoofdpijn? Dat kan! Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo leren we elkaar beter kennen en zal ik de werkwijze uitleggen. Daarnaast bespreken we jouw doelen en wensen. Zo krijg ik een goed inzicht van jou en jij ook van mij.

Intakeformulier

Besluit je om met mij in zee te gaan, dan stuur ik je het intakeformulier toe. Deze dien je een paar dagen vóór aanvang van het intakegesprek naar mij terug te sturen (per e-mail). Tijdens het 1e consult bespreken we jouw formulier en de gezondheidsklachten.

Consult (ca. 60 minuten)

Tijdens het 1e consult bespreken we jouw intake formulier en leefstijl. Op basis hiervan brengen we de beginsituatie in kaart. Vervolgens stellen we concrete doelen op. Op deze manier kan ik je tips en adviezen meegeven waarna jij aan de slag kan gaan. Deze krijg je binnen een week per mail zodat je alles rustig na kan lezen. Heb je hierna nog begeleiding nodig, extra vragen of je hebt ergens moeite mee. Dan kun je te allen tijde een vervolg consult inplannen. En gaan we kijken hoe we dit kunnen oplossen.*De consulten vinden plaats in de praktijk van Bewegingsstudio Fit en Welzijn te Prinsenbeek

Vervolg consult (ca. 30 minuten)

In een vervolg consult bekijken we hoe het met je gegaan is na ons intakegesprek. Wat is goed gegaan en waar liggen de knelpunten? Zijn je klachten verbeterd? Het veranderen van een leefstijl is niet altijd even makkelijk en dat komt door onze gewoontes die we hebben.
Je krijgt daarom dan ook weer eventuele nieuwe adviezen en een portie motivatie mee om jouw doel te bereiken. De vervolgconsulten vinden om de 3 a 4 weken plaats en het benodigde aantal is afhankelijk van jouw beginsituatie en je einddoel.

Wat kan ik voor je doen?

Herken je jezelf in een of meerdere van onderstaande klachten?

- Stress en/of spanningen
- Burn out
- Maag- darmklachten
- Vermoeidheid
- PMS/ Hormonale klachten
- Gewrichtsklachten/ Osteoporose
- Depressie
- Hart- en vaatziekten
- Hoofdpijn
- Huidproblemen
- Slaapproblemen
- Koortslip

Of wil je gewoon meer kennis over een gezonde levensstijl ?

Neem dan contact met mij op via [email protected] of vul het contactformulier in, ik zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Samen bespreken we je doelen en veranderen we stapje voor stapje je voedingspatroon om van je klachten af te komen of te verminderen. Het vraagt wel de juiste mindset, tijd en inspanning. Maar daar help ik je graag bij. 
Staat je klacht er nou niet tussen? Ook dan kunnen we kijken of voor jouw klacht een oorzaak en oplossing is. Met de juiste voeding en aanvulling van suppletie kun je veel bereiken! '
Contact opnemen

A healthy outside, 
starts from the inside

Maar hoe doen we dat? We verzorgen ons zelf graag aan de buitenkant, maar vergeet niet dat de binnenkant ook om aandacht vraagt!
Hieronder een aantal tips:

• Eet lekker veel groente, veel voedingsstoffen zorgen namelijk voor een gezonde huid! Suiker en verkeerde vetten zorgen vaak voor puistjes en andere onzuiverheden. Eet je zelf mooi! 
• Drink voldoende water, zo blijven we gehydrateerd! Maak het lekker met een stukje gember, citroen of munt. En dit is een win-win situatie, je krijgt er ook gelijk goede voedingsstoffen mee binnen! 
• Beweeg elke dag minimaal 30 min intensief! Wandelen, fitnessen of fietsen het kan allemaal! En dit kun je natuurlijk ook lekker afwisselen gedurende de hele week. 
• Ontspan op tijd! Neem even dat me- time moment. Zorg voor een lekker maskertje, scrubje en voor een ontspannende geur. Maak een lekkere smoothie voor jezelf of een grote kop verse thee en geniet! En sluit af met een online les Yin yoga. Ook heerlijk voor het slapen gaan, volg een online yoga nidra sessie. Wedden dat jij lekker zult slapen!

Luister naar het fluisteren van je lichaam

Weet jij wat het lymfestelsel is?
Ons lymfestelsel is namelijk zeer belangrijk voor onze gezondheid. De belangrijkste functie van het lymfestelsel is het vervoeren van vocht, afval- en gifstoffen. Daarnaast maakt het lichaam zelf ook pijn- en stresshormonen aan die via het lymfevocht worden afgescheiden. Het lymfestelsel vervoert al deze afvalstoffen naar de nieren. Hier wordt het zuivere van de afvalstoffen gescheiden, waarna de afvalstoffen via de urine worden afgevoerd.
Het lymfestelsel staat flink onder druk in onze maatschappij door bijvoorbeeld stress, ongezonde voeding en gebrek aan beweging waardoor allerlei vervelende klachten kunnen ontstaan zoals hoofdpijn (migraine en clusterhoofdpijn), rusteloze benen, burn-out, vermoeidheid en andere gezondheidsklachten.

Deze klachten zijn heel goed te behandelen, door lymfedrainage met de Lymphomed. Het apparaat is in Duitsland ontwikkeld in samenwerking met artsen en wordt daar in klinieken en kuuroorden gebruikt. In ons land is de Lymphomed nog niet zo bekend. Lymfevaten kunnen handmatig gedraineerd worden. Maar met een handmatige drainage kan men niet aangeven waar eventuele blokkades zitten in het lymfestelsel en blijft het bij het bestrijden van de symptomen omdat men de oorzaak niet kan aanpakken.

Met de Lymphomed is dit wel mogelijk en behandelen wij in ca. 45 minuten het gehele onderlichaam. Dit electro-stimulatie apparaat geeft een lymfe-behandeling door te pompen met een directe lymfemassage. Er wordt direct op de lymfe gewerkt waarbij blokkades worden weggenomen met duurzaam resultaat. Vergroot het energie-rendement van je lichaam en zorg voor meer energie voor leuke dingen omdat je lichaam minder verbruikt.

Detox je lichaam met een lymfedrainage voor een betere lichamelijke balans en meld je aan voor een proefbehandeling voor € 39,95!

Deze behandelingen worden gegeven bij Bewegingsstudio Fit & Welzijn in Prinsenbeek.
Kijk voor meer informatie op bijmirella.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram