Recept groente tricolore pasta
Deze heerlijke pasta bevat extra veel groente dus ook heel veel vitamine en mineralen!?
Voor op het boodschappenlijstje 2 p:
°klein zakje broccoliroosjes
°Tricolore pasta van groente (AH)
°klein bakje champignons
°1,5 avocado
°verse basilicum
°1 teen knoflook
°2 handjes ongezouten cashewnoten of pistachenoten
°extra vierge olijfolie
°peper
°Himalaya zout
°geitenkaas of feta
Snijd de broccoli in kleine roosjes. Kook of stoom de broccoli in een minuutje of vier beetgaar. Snijd de champignons fijn.
Doe een bos basilicum, pistachenootjes, 1,5 avocado, knoflook en een flinke scheut extra vierge olijfolie in de keukenmachine (houd wel wat pistachenootjes of (cashew) over voor het garneren). Maal tot een pesto. Breng op smaak met peper en zout.
Bak de champignons en verwarm de groente pasta zoals aangegeven op de verpakking. Meng vervolgens de veggie pasta tricolore, de broccoli en de pesto door elkaar.
Serveer met de overgebleven pistachenootjes en garneer af met de feta of geitenkaas.
Enjoy your dinner!