Cadeaubon

Recept Stressless Smoothie

10 MINUTEN
SUPER MAKKELIJK

Recept Stressless Smoothie

Nooooo Stress! Met deze super smoothie zullen jouw stress gevoelens onderdrukt worden. Dit door het serotonine gehalte te verhogen!

Voor op het boodschappenlijstje 1 smoothie:
Handje verse spinazie
1,5 handje biologische verse aardbeien of diepvries ( het is nu niet het seizoen voor aardbeien, maar de aardbeien uit Spanje zijn wel verkrijgbaar momenteel )
1 eetlepel chiazaad biologisch
1 eetlepel zonnebloempitten
1 rijpe banaan
1 kop kokosmelk of kokoswater (150 ml, Alpro)
halve kop water

Optioneel:  1 eetlepel rauwe cacao

Doe alle ingrediënten in een blender en mixen maar!!

Stress is een van de grootste factoren die de hoeveelheid serotonine bepaalt. Daarnaast is een gebrek aan slaap, gepieker en een druk schema nou ook niet echt een goede factor voor het serotonine gehalte. Je voelt je door een laag gehalte namelijk moe, een sombere stemming en er is maar weinig waar je vrolijk van wordt. Het leven leeft jou, in plaats van andersom! Hoe druk we soms allemaal ook zijn, het is altijd belangrijk om die stress en spanning ook weer los te laten. Deze smoothie zal je in ieder geval helpen het serotonine gehalte te verhogen maar letop het is een aanvulling op een gezond voedingspatroon.

Deel het recept op je socials:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram