Cadeaubon

Hi, Ik ben Rochelle

Welkom op mijn website waar een gezonde levensstijl centraal staat. In 2020 ben ik begonnen aan de opleiding orthomoleculaire voedingsleer. Ik hoor je denken wat is orthomoleculair? HIPPOCRATES de vader van de geneeskunde zei ooit: Laat uw voeding uw medicijn zijn, en uw medicijn uw voeding. Orthomoleculair bestaat uit 2 woorden namelijk: Orthos (Grieks) voor ''de juiste''
Moleculair voor '' de kleinste deeltjes''

Samen betekent dit; de juiste voedingsdeeltjes in de juiste hoeveelheid op de juiste plek van het lichaam.

Orthomoleculaire voeding staat dan ook voor lichaamsopbouwende voeding waarin we streven naar een balans van de zuurgraad, hormonen, darmflora en bloedsuikerspiegel.

Ik heb al lange tijd interesse in alles wat met voeding, beweging en mindset te maken heeft. Deze 3 begrippen zijn dan ook de sleutel tot een happy healthy lichaam.

Door zelf wat gezondheid struggles te hebben gehad, wist ik dat het anders kon! Het is dan ook verspilde tijd om niet lekker in je vel te zitten. Ik ben me toen gaan verdiepen in de orthomoleculaire voeding. Dit gaat verder als alleen het bestrijden van symptomen die je hebt. De kern van de oorzaak moet namelijk worden aangepakt!

Hoe kan ik je helpen naar een gezonde levensstijl?

Dit begint met het bewust worden van wat je eet. Waar komt het eten vandaan, hoe wordt het eten verkocht en welke invloeden zijn er van buitenaf.

Bewustwording is dus de belangrijkste eerste stap. Je ziet het namelijk pas, als je het door hebt.

Ik ga samen met jou aan de slag om jouw lichaam weer terug in balans te brengen en dit door middel van voeding en lifestyle advies met aanvulling van eventuele supplementen. Hierdoor krijg je weer een balans tussen geest en lichaam. Elk lichaam is uniek en krijgt dan ook een passend advies en eigen plan van aanpak.

Ook ik leer elke dag een beetje bij en zal ik mijn kennis nog uitbreiden. Om je alvast een duwtje in de goede richting te geven, heb ik voor jou wat orthomoleculaire recepten klaar gezet.

Zullen we samen aan de slag gaan? Let’s go!

Liefs Rochelle Bosman

Volg je mij al op Instagram? Hier vind je nog meer gezonde recepten en inspiraties. TIP: Sla je favoriete recepten hierop door op het vlaggetje te klikken, zodat je ze later makkelijk kunt terug vinden.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram